Sijainti  Yhteydenotto  Tarjouspyyntö  Yhteystiedot


Hää- ja juhlapalvelut

Linnan häät

Upeilla jääveistoksilla ja valoilla koristeltu Levi Ice Gallerian lumikappeli on ainutlaatuinen ja taianomainen paikka sanoa tahdon.

Vihkimisen jälkeen ikimuistoinen päivänne jatkuu tunnelmallisella illanvietolla kotaravintolassa hyvän ruuan ja ystävien seurassa, sekä huikealla ilotulituksella vasten tähtikirkasta taivaankantta. Tämän kaiken kruunaa vielä hääyö lumilinnan erikoissviitissä. Erämaan panoraama, jääelementti ja lappilainen vieraanvaraisuus luovat kestävän muiston tärkeästä päivästänne.

Vuosien kokemuksen omaava henkilökuntamme haluaa auttaa teitä järjestämään hääjuhlan, jossa kaikki yksityiskohdat on mietitty ja toteutettu ajatuksella.

Voitte vuokrata juhlaanne varten pelkän kappelin tai tilata kauttamme täyden palvelun hääpaketin. Pakettiin voidaan sisällyttää esimerkiksi hääkoordinaattorimme palvelut, kuljetukset, kuvaajan, kukat, koristelut, illallisen, kakun, tanssit tai vaikka diskon.

Meillä voit viettää myös kesähäitä!
Vihkiminen kauniin luonnon keskellä, joen törmällä, yöttömän yön auringon alla, illallinen kotaravintolassa ja tanssit vaikkapa ulkoterassilla. Päivä kuin suoraan Suomi-Filmistä!

Kerro toiveesi meille!
 

Palvelut

Hääpaketit täydellisinä meiltä
Pakettiin voidaan sisällyttää hääkoordinaattorin palvelut, kappelin vuokran ja koristelun sekä seurakunnan/maistraatin palvelut ja kulut.

Lisäpalvelut:

Valo-/videokuvaukset

Ilotulitukset

Kukat, esim. pyöreä morsiuskimppu ruusuista
 

Maljat jääbaarissa vihkimisen jälkeen

Illallinen kotaravintolassa

Hääkakku: kahvi, tee tai mehu
Suomalainen marjalikööri

Musiikkiesitykset

Kuljetukset hääpaikalle moottorikelkalla, poro- tai koiravaljakolla


Disco jääravintolassa

Pyydämme ottamaan yhteyttä, mikäli haluatte lisätietoja.

JUHLAPALVELUT

Tilamme sopivat oivasti myös mm.
syntymäpäiviin, valmistujaisiin,
tuotelanseeraustilaisuuksiin,
pikkujouluihin jne, mahdollisuudet
ovat monet!

Kerro toiveesi meille !