Sijainti  Yhteydenotto  Tarjouspyyntö  Yhteystiedot


RAVINTOLAT

”Levin Luvattumaassa, luonnon keskellä, hiljaisuudessa ovat herkut kypsytetty. Uunin kätköissä leipäset paistettu ja keitokset tulilla hiljalleen haudutettu. Metsän kuningas karhukin kaadettiin aivan varta vasten laitettavaksi. Näin syntyivät talon antimet tarjottavaksi vieraillemme.”

Menu 2016-2017 PDF

Luvattumaa Levi SkyView:ssa

KOTARAVINTOLA

Metsän keskellä sijaitseva ravintolamme on rauhallinen ja tunnelmallinen ruokapaikka vaativaankin makuun. Illallinen koostuu ihmisistä, ympäristöstä sekä Lapin omista raaka-aineista, itse alusta asti huolella valmistetuista menukokonaisuuksista sekä Pekka-isännän tunnelmallisesta musiikista. Ravintolassamme on tilat 100 hengelle ja A-oikeudet.
 

RAVINTOLA ICE GALLERY

Aloita tilaisuutesi kokoontumalla ryhmäsi kanssa Ice Galleryn upeaan jääravintolaan. Nauti alkujuoma tai vaikka kylmät alkupalat ja tutustu samalla häikäiseviin jäätaideteoksiin. Aloitushetken jälkeen on mukava siirtyä kodan tulen lämpöön nauttimaan loppuillasta. Tila sopii myös mm tuotelanseerauksiin ja lyhyisiin cocktailtilaisuuksiin.

Linnan cocktailtilaisuus
Sisäänpääsy, opastus,
cocktailpalat ( 3 erilaista )
ryhmäkoko min 25 hlö - max 150 hlö

LATUKAHVILA

Luvattumaan kotaravintola toimii talvisesonkina päivisin klo 10-18 myös latukahvilana. Levin legendaarisiin kevätsesongin monotansseihin matkaa kertyy vain noin 7 km verran latureittiä pitkin. Tarjolla ovat lettukahvit, kuumat kupit, päivän soppaa sekä oman uunin leivonnaiset.
Tervetuloa virkistäytymään!