Sijainti  Yhteydenotto  Tarjouspyyntö  Yhteystiedot


YRITYKSILLE JA RYHMILLE

Luvattumaa on oikea osoite silloin, kun haetaan yritystilaisuudelta jotain erityistä. Luvattumaan väen ennakkoluuloton asenne ja hurtti huumori antavat mahdollisuuden villeillekin ideoille. Lapin luonnon oma elämyksellisyys, kiehtovat puitteet ja rauhallinen sijainti merkitsevät rajattomuuden tuntua. Rentous, joka tulee ammattitaidosta ja kokemuksesta, välittyy asiakkaalle onnistuneena tunnelmana.

Luvattumaan omat, persoonalliset ohjelmat ja ryhmäaktiviteetit tuovat lisänsä kokemukseen. Jäänveisto, koivunlehtikylpy tai Lapin aidon trubaduurin esitys eivät kokemuksina unohdu.

JÄÄTYÖT

Jään häikäisevä kauneus hullaannutti Pekka-isännän jo joitakin vuosia sitten. Löydä sinäkin sisäinen veistäjäsi! Voit itse päästä kokeilemaan, minkälaista jään työstäminen on.

sis. työvälineet ja opastus
kesto n 1-2 tuntia
ryhmäkoko min 6 hlö

Tarvitsetko yrityksellesi tai tapahtumallesi uniikin jäätyön? Valmistamme tilauksesta mm. logoja, erilaisia ja -kokoisia veistoksia tai vaikkapa taatusti uniikin baaritiskin juhlaasi tai tapahtumaasi.
 

REVONTULINÄYTÖKSET

1.1.2017 Tiistaisin Taianomainen revontulten yö (kts. esite)

Revontuliesitys lumilinnan teatterissa; sisältää pääsymaksun linnaan, alkoholittoman juoman jäälasista ja revontulivideon.
Torstaisin klo 10. 36€/ hlö

LAPPI-ILLANVIETOT

Lappi-illanviettomme koostuvat välittömästä tunnelmasta, lappilaisesta ruuasta, musiikista. Kuule tarinoita Lapin mystiikasta, shamaaneista ja vanhasta kulttuurista. Illan huipennukseksi ryhmä saa lapin kasteen.

MUSIIKKI

Luvattumaan isäntä Pekka on pitkän linjan muusikko. Nykyään hän keskittyy laulamaan monotansseissa, illallisten lomassa sekä Lappi-illanvietoissa.

Trubaduurin voit tilata esiintymään myös muualle juhlistamaan iltaasi. Lauluvalikoima koostuu pääasiassa kotimaisesta kevyestä musiikista. Voit ehdottaa myös oman teemasi illan musiikille.

Pekka on tehnyt myös useita levyjä,
saatavilla Luvattumaasta.

OHJELMAPALVELUYRITTÄJIEN
KANSSA YHTEISTYÖSSÄ
TOTEUTETUT OHJELMAT

Kelkka-, koira- ja porosafarit sekä muut ulkoaktiviteetit ovat saatavilla sauna- ja illallispaketteihimme liitettynä. Räätälöimme ohjelmapakettimme aina asiakkaiden toivomusten mukaan.

1 ) Kelkkasafarit

Yösafari Levi Ice Galleryyn Kelkkavarusteisiin vaihdettuamme lähdemme ajamaan pohjoiseen kohti Luvattumaata. Luvattumaassa meitä odottaa talven ikimuistoinen elämys, yöpyminen Levi Ice Gallery lumihotellissa. Pujahda lämpöiseen makuupussiin, nauti jään kauneudesta ja lumilinnan hiljaisuudesta. Yöpymien aloitetaan opastetulla Linnan kierroksella ja päätetään kotaravintolan tulilla tarjottavaan aamupalaan. Aamiaisen jälkeen kelkkailemme takaisin Levi keskukseen.

Lumilinnasafari
Kelkkailemme Levitunturin kiertäen Luvattumaan lumilinnaan Levi Ice Galleryyn. Tutustumme isäntä Pekka Jussilan rakentaman upean lumilinnan tiloihin; jääbaariin, kappeliin, hotelliin sekä häikäiseviin jääveistoksiin. Lopuksi nautimme kahvit ja kelkkailemme takaisin Leville. Kesto n 2-3 tuntia; mukava välipala kokouksen väliin!

2 ) Poro- ja Koiravaljakkoajelut

Halki hiljaisten lumisten metsien nauti vauhdikkaitten valjakoiden menosta. Sauna ja illallinen maistuvat retken jälkeen. Retken pituus määritellään käytettävissä olevan ajan mukaan, pienestä ajelusta aina pidempään safariin.

3 ) Lumikenkäilyt, alppicurling,
team building


Lumen narskuessa lumikengän alla voit ihailla tykkylumipuita ja nauttia hiljaisuudesta luonnon keskellä. Lumikenkäily on tavallista kävelyä tehokkaampaa ja lumikengillä voi hakea haastaviakin maastoja. Lumikenkäretkiä voidaan järjestää tunnin pikkupyrähdyksestä aina usean tunnin retkeen asti.
Alppicurling on todennäköisesti maailman vanhin jääpeli. Sitä on pelattu alppimaissa historiallisten kirjoitusten mukaan jo vuonna 1427 Tirolin Rattenbergissä Itävallassa ja nyt Levillä. Levin Alppicurlingia pelataan joko luonnon jäällä tai kovaksi tampatulla lumella.
Team building - aktiviteeteissä seikkaillaan joukkueittain luonnossa tehtävärastilta toiselle. Tehtävät vaativat vähän älyn väläystä, viekkautta, tarkkuutta, tasapainoa ja hiukan voimaa.

KYSY TARJOUS RYHMÄLLESI! >>>